zaterdag 14 november 2009

Drank- en snoep-automaten in de zaal


Hoi allemaal,

Even een update over de automaten.

De snoepautomaat is al een paar weken operationeel. Het is misschien niet voor iedereen even duidelijk, maar alle artikelen zijn op 1 euro geprijsd. Als je een code ingeeft om je snoep te selecteren, zie je de prijs, en na het invoeren van het geld krijg je dan ook je snoep.

De drank-automaat is inmiddels geplaatst maar moet nog met wisselgeld gevuld en geprogrammeerd worden. Een flesje van 20cl zal dan ook 1 euro kosten. Zoals reeds gemeld, is het de bedoeling dat het leeggoed in de bakken terecht komt rechts van de automaten.

Momenteel staat er reservedrank voor de automaten in de koelruimte. Het is echter NIET de bedoeling om deze drank los van de automaten te verbruiken. Als er nu nog na een training of tijdens een opleiding drank nodig is, kan er drank verkocht worden van de bakken die in het trainerslokaal staan. De ontvangsten daarvan kan je in mijn brievenbus achterlaten.

We zoeken nog een oplossing voor een plaats om de reservedrank te stockeren. We denken hiervoor aan een soort buffetkast die we rechts van de automaten tegen de kleedkamers aan zetten en op slot kan. Dat lijkt ons een prima plaats en kan dan ook als buffettafel gebruikt worden tijdens de turnkampen. Als iemand zoiets heeft, mag hij het laten weten.

Nadia, Sonia en Francis beheren de automaten. Wanneer je dus voorstellen of vragen hebt kan je bij hen terecht.


Groetjes,
Bart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers