zaterdag 14 november 2009

Crisis op het Eiland?

Deze week maakten de beheerders van het OK centrum ('t Volkshuis) hun plannen voor 2010 bekend. Twee belangrijke vaststellingen hierbij zijn:

1) De huurprijs voor GymKa stijgt van 671 euro naar 1.342 euro
2) Men gaat ervan uit dat GymKa vanaf januari op donderdag zal dansen ipv op vrijdag

Puntje 1) is van financiele aard en heeft geen invloed op de werking van het eiland. We begrijpen dat de huidige beheerders een belangrijke investering hebben gedaan en net als wij de inkomsten van verhuur nodig hebben. Nu is het wel zo dat GymKa een belangrijke aandeelhouder is en dat wij zeker zullen nakijken of de prijsverhoging berust op eerlijke principes.

Puntje 2) is onaanvaarbaar. Alle partijen zijn al lang op de hoogte van het feit dat onze dansgroepen een verhuis naar donderdagavond niet overleven. Schijnbaar is die beslissing al halvelings genomen, maar dat zal toch niet doorgaan. Ik heb een mail gestuurd met de vraag om zo snel mogelijk rond tafel te zitten. Ik heb een goed idee van hoe ik ze van hun beslissing kan doen afzien, maar ik ga het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is, want we hebben per slot van rekening te maken met een politica :-)

Tom
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers