dinsdag 23 maart 2010

Twee prachtige demonstraties afgelopen weekend

Afgelopen weekend kon men GymKa tweemaal in actie zien komen: eerst vrijdag op de kampioenenhuldiging van de gemeente, en 's zondags op de dansdemo in het volkshuis.

Op de kampioenenhuldiging werd van onze club Lindsey Berghs gelauwerd omwille van haar gouden medaille op het provinciale kampioenschap miniemen II C. Tijdens de huldiging had de gemeentelijke sportraad drie demonstraties voorzien: eerst een artiest die ongewoon straffe toeren kon uithalen met voetballen, vervolgens een demonstratie Zumba - waar enkele GymKa gymnasten zich ook eens mochten aan wagen - en als slot van de avond een gezamenlijke tumblingdemo van GymKa en Crescendo. Deze demonstratie was een groot succes bij het publiek: ik heb alvast veel ah's en oh's gehoord.

Nadia heeft enkele foto's getrokken en die heb ik netjes voor jullie op de website geplaatst: foto's kampioenenhuldiging. Je ziet er de Zumba dansers, Lindsey met de voorzitter van de sportraad en de schepen van sport, en de demo-ploeg samen met Crescendo (en ons Alyssa).

De tweede demo was de dansdemo op zondag. Tweemaal kwam er onverwacht veel volk opdagen, en ik ben er zeker van dat ze het zich niet beklaagd hebben, want het was echt genieten. Het was een emotioneel moment toen Manus de show afsloot met de woorden "Het is met weemoed in het hart dat wij na 55 jaar afscheid nemen van het Volkshuis," en dat vervolgens met nadruk nog eens herhaalde. Terloops werd Ria ook nog eens gefeliciteerd vanwege haar 55 jaar lidmaatschap.

Er zijn foto's getrokken van de dansdemo en wanneer die ontwikkeld zijn verschijnen zij mee op de website.

Nogmaals proficiat en dankuwel aan alle gymnasten, dansers, trainers en bestuursleden

Tom
Antwerpen Centraal tot Kapellen
.

1 opmerking:

Volgers