vrijdag 12 maart 2010

Afscheid van het Volkshuis

Dames en Heren.

Het is zover, na meer dan 50 jaar verlaat de turnkring het Volkshuis. In een poging om het Volkshuis te redden van de ondergang/verval/verkoop/... werd een project gestart dat gesubsidieerd wordt door de gemeenschap en dat als doel heeft van het Volkshuis een cultureel centrum te maken: het OKA-Centrum.

Helaas was er binnen deze plannen geen plaats voor de plaatselijk turnkring die daar al meer dan 50 jaar gehuisvest was, zoals je in een vorig bericht kon lezen. Althans niet op vrijdagavond.

Vandaag ondertekende Bart - onze secretaris/penningmeester - een contract met de school in Ganzendries voor de periode na de paasvakantie tot aan de grote vakantie. De spiegels verhuizen mee, maar dienen aangepast te worden zodat ze beter in elkaar geschoven kunnen worden. Voor deze aanpassing mogen we rekenen op Sven, de papa van Lindsey en Chelsea. We zoeken enkel nog een handige harry om een kist op wieltjes te maken waarin de muziekinstallatie kan gestoken worden.

Omdat we nu dus effectief de laatste weken in het Volkshuis gaan meemaken, wil ik iedereen vragen om zeker naar de dansdemonstratie in het Volkshuis te komen kijken.

Tom
Sint-Katelijne-Waver
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers