zondag 13 oktober 2013

Spaghetti-avond van jeugdbestuur was een mega succes!

Een dikke pluim voor de organisatie van de tweede spaghetti-avond! Het begon allemaal met een prachtige affiche en dito flyers. De inschrijvingen werden perfect opgevolgd en afgehandeld. De tombola-prijzen waren indrukwekkend in aantal. Het aantal helpers was hartverwarmend. En het eten was zeer lekker. Een bijna perfecte editie, met een beetje tekort aan spaghetti en dessertjes voor de laatste shift.

Een speciale dank aan Anke De Schutter en Yana De Cleyn, die de organisatie grotendeels voor hun rekening hebben genomen. Ook iedereen bedankt die de tombolaprijzen zijn gaan rondhalen. Met deze tombola werd er heel veel geld verdiend. En verder was het fantastisch om te zien hoeveel GymKa trainers en bestuursleden hun beste beentje hebben voorgezet. En natuurlijk vergeten we niet alle niet-GymKa helpers die o.a. hielpen met het bereiden van het eten en het opruimen (tot na middernacht en in de regen).

Zoals Mieke Potvin het me gisteren al zei: GymKa stond er weer als club. Waarop ik zei: deze mensen verdienen een nieuwe turnzaal, allemaal!

Ook bedankt aan alle ouders/kinderen/sympathisanten die met 300 zijn komen eten!

De opbrengst is nog niet bekend, maar dat het ook een financieel succes was, is wel duidelijk. Deze activiteit is er weer eentje waar GymKa fier op kan zijn!

De voorzitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers