donderdag 25 februari 2010

Nieuwe Turnzaal

We zijn in een volgende fase beland voor de nieuwe turnzaal, het moment waarop we gaan moeten betalen. Zo hebben we architect Jef Boden de opdracht gegeven om een voorontwerp te maken van de turnhal, op basis van het voorbereidend werk dat wij in het verleden gedaan hebben (confer de maquette).

We zijn eveneens met ons financieel plan naar een financieel adviseur gegaan, en zijn firma gaat ons verder begeleiden in het optimaliseren van dat plan. Binnenkort moeten Bart en ik een presentatie komen geven, en aan de hand van die gegevens gaat men een simulatie maken van de inkomsten en uitgaven op maandbasis voor de eerste 5 jaar van het project. Indien die simulatie zegt dat de balans in orde is, ziet het er heel goed uit voor de nieuwe dans- en turnhal.

Wat we momenteel ook nog aan het uitwerken zijn - maar dat is voorlopig nog in eigen beheer (dus gratis) - is hoe we een startkapitaal van 600.000 euro bijeen kunnen krijgen, want dat moeten we zelf kunnen aanbrengen vooraleer de bank de rest kan lenen. Mieke is in deze zaak onze consultant met ervaring.

Tom,
Antwerpen Oost
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers