zondag 8 maart 2009

Infovergadering Sportpark

Onderstaande uitnodiging ontving ik via email. Indien je wenst te komen, reageer dan op dit bericht.

Tom.

Beste,

De plannen voor de inrichting van het nieuwe Sportpark aan de Heikantstraat worden steeds meer concreet.

Over enkele maanden zal de gemeenteraad het RUP Sportpark (ruimtelijk uitvoeringsplan) behandelen waardoor 8,5 ha recreatiegebied de aanleg van de nieuwe sportvelden mogelijk maakt.

Deze plannen komen tot stand vanuit de gemeente, in overleg met afgevaardigden van de betrokken sportclubs en in samenwerking met de sportraad. Echter, we willen de plannen ook toelichten aan alle vrijwilligers en medewerkers van de betrokken sportclubs.

Alles bestuursleden, trainers en helpers van jullie club zijn daarom welkom voor een info-avond over het sportpark Heikant op donderdag 2 april 2009 om 20u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Kunnen jullie binnen jullie club deze uitnodiging aan de medewerkers doorsturen aub. Laat ook even weten met ongeveer hoeveel jullie aanwezig zullen zijn die avond via sport@kalmthout.be.

Met sportieve groeten en tot op 2 april in ’t gemeentehuis,

Lukas Jacobs
burgemeester


p.s. Deze clubs worden uitgenodigd : KSK, Heibos, ACK, Fortunis, Gymka, petanqueclub, schutters Sint Sebastiaansgilde. Ook de leden van de sportraad zijn welkom.

5 opmerkingen:

  1. Hier wil ik ook wel bij zijn.

    Francis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil dit ook wel bijwonen.

    Groetjes Nadia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren zijn Bart, Nadia, Francis en ik naar deze vergadering geweest. De grote lijnen van het sportpark kenden we al, het zijn vooral de details en de opmerkingen die voor nieuws zorgden.

    Zo komt er in 2010-2011 een nieuw fietspad in de heikantstraat, en komen er langs beide kanten van de rijweg betonnen stroken zodat auto's met één wiel vlak rijden en met het andere op de kasseien (dit is een compromis tussen asfalt en kasseien).

    Verder zullen de terreinen worden afgebakend door grachten + haag, liever dan door een draad van 2 meter hoog.

    Het was de uitdrukkelijke wens van de burgemeester dat alle gebouwen die geplaatst worden van uitzonderlijke kwaliteit moeten zijn, geen gebouwen opgetrokken uit recuperatiemateriaal.

    Over gemeentelijke financiële steun bleef de burgemeester heel vaag. Het is duidelijk dat daarover nog geen intern overleg heeft plaatsgevonden.

    De realisatiedatum is echter heel ambitieus, zeker als we die projecteren op GymKa: in 2012 moet het park volledig klaar zijn.

    Tom
    .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk vinden we dan heel snel een ezeltje dat geld s....t.
    .
    Diane

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers