zondag 9 mei 2010

Mega Gym 2010

Hoi,

gisteren was mijn eerste Mega-Gym deelname! Met een volle bus (60 man!) vertrokken we om 7u naar Gent. Wedstrijdgymnasten, brevetten-turn(st)ers, dansers, trainers en ouders. Heel de dag door waren er wedstrijden bezig (en prijsuitreikingen die soms langer duurden dan de wedstrijd zelf :-( ), was er een spelplezier, brevettenacties, danssessies en (zeldzame) momenten van zalig niets doen. We waren getuige van drama (mislukte delen, kwetsures, uitsluiting van deelname wegens te jong, frustraties, stoute kinderen die naar de winkel gingen terwijl dat niet mocht, ...), we waren getuige van vreugde (gouden medailles, reeksen die goed gingen, een knappe en wereldberoemde dansleraar Michael Style, ...) en we waren getuige van massa's zenuwen en adrenaline - vooral bij de wedstrijdgymnasten dan.

Wie volgens mij het hardst gewerkt heeft, was Anitta. Man, heeft die zich helemaal gegeven tijdens de danssessies! Ik dacht op een bepaald moment dat ze niet meer zou rechtstaan nadat Michael Style voor de 37ste keer een valrol liet oefenen.

En chapeau voor Nymphe die voor de wedstrijd air-track haar vinger had omgeslagen en keihard op haar tanden moest bijten om de wedstrijd nog te kunnen turnen. Ze liet haar ploeg niet in de steek en turnde al haar 5 reeksen.

Enkele uitslagen van de wedstrijden:

Uitslagen airtrack per ploeg: 2 ploegen van GymKa, beide behaalden brons.
Uitslagen damesbrug per ploeg: 3 ploegen van GymKa, 1ste + 2de plaats en nog eens 1ste plaats.
Uitslagen sprong dames per ploeg: 3 ploegen van GymKa, 2de + 3de plaats en nog een 3de plaats.
Uitslagen ploegenwedstrijd Sprong Heren: 1 ploeg goud.
Uitslagen ploegenwedstrijd Rek Heren: 1 ploeg, brons

Nog niet alle uitslagen staan op dit moment op de GymFed website.

Tom
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers