dinsdag 4 mei 2010

Jurylid van het Jaar

Hoi.

We zijn dit jaar "Het jaar van het jurylid" en GymFed heeft voor de gelegenheid een wedstrijd "Jurylid van het Jaar" georganiseerd. Om te stemmen moet je naar de homepagina van gymfed gaan, en onderaan vind je een knop om te stemmen.

Op wie kan je stemmen? Wel, niet op iemand van GymKa. Kennen jullie iemand van die lijst? Kans is groot van niet. Toch heb ik een suggestie die mogelijk een positief effect heeft voor GymKa. Je kan namelijk op Marleen Van Dooren stemmen (euh, neen, niet onze Marleen Van Doren). Marleen is het hoofdjurylid van AGD en zij gaat naar de meeste internationale wedstrijden (o.a. wereldkampioenschappen en Olympische Spelen) en kent alle hoge bonzen van de FIG persoonlijk. Wat velen niet weten is dat ik - Tom - software ontwikkel en verkoop voor AGD (internationaal) en dat Marleen mijn vertegenwoordigster is. De opbrengsten van die software gaan naar de nieuwe turnzaal, dus is het voor ons heel belangrijk dat Marleen goed kan verkopen en nog naar veel wedstrijden kan gaan.

Dus ik dacht: laten we met heel GymKa stemmen op Marleen, we sponsoren er onze zaal mee, en we stemmen ook een beetje voor ons eigen bestuur (onze Marleen Van Doren dan he).

Groeten,
Tom
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers