zaterdag 9 mei 2009

Wie bouwt mee aan de maquette van de nieuwe turnhal?

Op de uitnodiging voor de ontbijtdag, kon je al lezen dat Bart en ik een informatiestand zullen bemannen om tekst en uitleg te verschaffen bij het turnzaal project. Op diezelfde brief is er ook sprake van een maquette, maar die bestaat dus nog niet.

Op zaterdag 23 mei om 10u willen we die maken. Wie knutselt er graag mee? Het plan is als volgt: het 3D ontwerp van de turnzaal bestaat reeds op computer. Het computerprogramma kan sjablonen afprinten van elke muur in het gebouw. We printen al deze sjablonen af, we plakken ze op speciaal maquettepapier van 3 mm, en snijden ze uit. De maquette plaatsen we op een houten plaat die een beetje bewerkt is volgens de plannen van het sportpark. Het gebouw maken we per verdieping, zodat je alle verdiepingen apart kunt bekijken.

Schaal van de maquette: HO (1/87), hetzelfde als de treintjes. Als er iemand modelbouw decorstukken heeft (bomen, ventjes, auto's, ...) die hij kan missen, mag je die meebrengen of afgeven in de turnzaal. Laat maar weten wie mee wil komen knutselen.

Tom
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers