vrijdag 1 mei 2009

Ontvangen email ivm PR

Beste,

Nieuws.be is een internetproject dat het nieuws van honderden bronnen overzichtelijk bundelt en naar de nieuwsconsument verspreidt. De website werd gelanceerd in september 2008, en bedient nu al 20.000 bezoekers per dag, waardoor Nieuws.be zich één van de grotere nieuwssites van België mag noemen. Ons doel is om binnen drie jaar 100 000 unieke bezoekers per dag nieuws op maat aan te bieden.

Nieuws.be speelt in op de concrete behoeften van nieuwsconsumenten met een overzichtelijk nieuwsplatform dat de weg wijst in het enorme aanbod van informatie. Met meer dan 2 500 bronnen biedt Nieuws.be een breed chronologisch overzicht van de belangrijkste informatiestromen. Denk daarbij niet alleen aan persbronnen, maar ook aan nieuws van belangenverenigingen, overheden, bedrijven en particulieren. Alle berichten worden verwerkt, geordend en nadien overzichtelijk terug thematisch aangeboden zodat de nieuwsconsument op de meest eenvoudige en volledige manier geïnformeerd wordt over het nieuws dat hem aanbelangt.

Wij versturen u deze mail om u erop attent te maken dat Nieuws.be graag uw persberichten publiceert op haar site. Dit kan heel gemakkelijk door uw persberichten door te sturen naar persberichten@nieuws.be. Of u kan ze zelf publiceren op onze site door een account aan te maken op Nieuws.be.

Vriendelijke groeten,

Nieuws.be

Jérôme Eliat

Stagiair Nieuws.be
Korenlei 21L || 9000 Gent || tel 09/233 34 54
jerome@staff.nieuws.be || nieuws.be
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers