maandag 19 oktober 2009

Kaderdag dans & aerobics

Op zondag 11 september zijn Ellen, Inge, Ria en ik naar de kaderdag dans & aerobics geweest in Sportoase te Leuven. Een, voor ons, nieuwe locatie en we waren dan ook benieuwd waar we terecht zouden komen.
Bij aankomst vielen er al direct enkele 'amaai's en god segs', dus dat zag er veelbelovend uit.
Toen we binnenkwamen trok een doordringende geur van chloor in onze neuzen zodat die direct helemaal open waren. Maar het cafetaria was ruim en proper en de koffie was lekker.
Dan was het tijd om naar de eerste les te gaan.
Stel je voor, een sessie dans met een 100-tal deelnemers in een zaal die iets minder dan een kwart minder diep is dan onze zaal in het Volkshuis en waar ik steeds de neiging had om mijn hoofd tussen mijn schouders te trekken omdat het plafond zo laag was. Bovendien stonden achteraan in de zaal nog grote planten en vooraan een podium waar de lesgever op stond.
Zwaaien met de armen ging niet zonder gevaar voor gekneusde vingers en regelmatig moesten we zeggen : "Niet te ver naar achter gaan, want daar staan ook nog mensen!"
Enkel de sporthal was ruim, licht en zuurstofrijk genoeg, dus ideaal om in het lang en het breed te kunnen bewegen.
Van de 5 sessies hebben we 1 al zittend meegedaan - deze was wel heel tof wat betreft aanbod, maar we wilden ons wat sparen, de dag was tenslotte nog lang - en hebben we bij 1 afgehaakt omdat die eigenlijk voor ons niet veel voorstelde qua inhoud, muziek en variatie.
Verder was de dag geslaagd en kunnen we weer een aantal sessies volkrijgen met nieuwe, coole moves en danscombinaties.
Groetjes

Diane

2 opmerkingen:

  1. 11 september moet natuurlijk 11 oktober zijn hé.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Diane,

    Mag ik dit artikeltje gebruiken voor de nieuwsbrief? Heb jij daar ook foto's van?

    Lieve

    BeantwoordenVerwijderen

Volgers